Wie zijn wij?

Welkom bij Clean Car Utrecht - waar passie voor autoverzorging en een toewijding aan kwaliteit samenkomen. Wij zijn Robin en Bilal, de drijvende krachten achter dit avontuur, en we zijn verheugd om ons verhaal met jou te delen.

Ons verhaal

Onze reis begon met een gedeelde passie voor auto's en het verlangen om hun natuurlijke schoonheid te accentueren. Wat ooit begon als een hobby, groeide al snel uit tot een gedeelde visie: het bieden van de allerbeste verzorging voor auto's, zodat onze klanten telkens weer met een glimlach achter het stuur kunnen stappen.

Robin's achtergrond in auto-detailing en Bilal's ervaring in klantenservice zorgen voor de perfecte combinatie. We geloven dat elk voertuig uniek is en speciale aandacht verdient. Met oog voor detail en een scherp gevoel voor perfectie streven we ernaar om elke auto die onze faciliteit binnenkomt, te laten stralen alsof hij net uit de showroom komt.

Bij ons gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om het behoud van de waarde van je auto. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en geavanceerde technieken die veilig zijn voor zowel de lak als het interieur. Of je nu komt voor een grondige reiniging, een poetsbeurt, of een volledige behandeling, we staan garant voor een resultaat dat je verwachtingen zal overtreffen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. We zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf; we zijn een team dat luistert naar jouw behoeften en zorgen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we gaan dan ook tot het uiterste om ervoor te zorgen dat je met een tevreden glimlach en een schone auto bij ons vertrekt.

We willen je bedanken voor het overwegen van onze diensten. Samen vormen we een gemeenschap van autoliefhebbers die begrijpen dat een goed verzorgde auto niet alleen een voertuig is, maar een verlengstuk van onze persoonlijkheid. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij ons schoonmaakbedrijf, waar Robin, Bilal en ons toegewijde team klaarstaan om je auto weer te laten stralen.

Met gepoetste groeten,

Robin en Bilal

10

6 Dagen In De Week Geopend

Van maandag tot en met vrijdag Kunt u altijd bij ons terecht. Op zaterdag en Zondag werken wij alleen op afspraak

Goedkoopste In De omgeving

Wij kunnen het goedkoper doen dan een ander, dit omdat wij geen duur pand hoeven te huren. U kunt bij ons aan huis komen, of wij komen op locatie.

De Beste Reinigingsproducten

Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten om uw voertuig te reinigen. Onze producten zijn niet schadelijk voor uw lak 

Voertuig Onderhoud

Klein onderhoud kunnen wij gewoon bij ons aan huis of bij u op locatie uitvoeren. Groter onderhoud kunnen wij alleen in de garage in Amsterdam uit voeren.

Onze Diensten

Stofzuigen, dieptereiniging, kunststof voeden, onderhoud, grote beurt, kleine beurt, etc...

Contact Met Ons

U kunt altijd contact met ons op nemen. Wij zijn te bereiken via: Telefoon, whatsapp, email.