Onze diensten

Wij doen meer dan alleen auto detailing

Wij doen meer dan alleen auto detailing. Wij kunnen ook het onderhoud voor uw auto verzorgen. Zoals een grote beurt, kleine beurt, maar ook reparaties en het uitlezen van uw voertuig is mogelijk.

Onze detailing pakketten

€ 50,-

Budget Pakket

€ 90,-

Standaard Pakket

€ 150,-

Totaal Pakket

Onderhoud & Reparaties

€ 35,-

Auto Uitlezen

€ 150,-

Kleine Beurt

€ 285,-

Grote Beurt

50% korting op een totaal pakket

Profiteer van een speciale kans: breng een vriend of vriendin mee, en wanneer jullie beide je auto's laten verzorgen, ontvang jij een aantrekkelijke 50% korting op ons totaalpakket. Een sprankelende deal voor twee stralende auto's!

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via Email, Whatsapp, of Telefoon. Afspraken op zaterdag of zondag kunnen alleen na overleg ingepland worden.

 • Maandag
  8:00 - 17:00
 • Dinsdag
  8:00 - 17:00
 • Woensdag
  8:00 - 17:00
 • Donderdag
  8:00 - 17:00
 • Vrijdag
  8:00 - 17:00
 • Zaterdag alleen op afspraak
  8:00 - 17:00

Ervaar De Beste Autowasservice van Utrecht

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde autoverzorging met onze toonaangevende autowasservice in Utrecht. Laat je voertuig verwennen met zorgvuldig vakmanschap, hoogwaardige producten en een onberispelijke glans die de stad doet oplichten. Ons toegewijde team staat klaar om je auto een behandeling van topklasse te geven, waardoor je telkens weer het gevoel van een gloednieuw voertuig ervaart. Ervaar de ultieme luxe van een stralend schone auto, alleen bij ons.